2022 KPSS DHBT Soruları ve Cevapları Yayımlandı: Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS DHBT sınavı gerçekleştirildi. Sınav sonrasında soru ve cevap kitapçığı ÖSYM tarafından açıklandı. KPSS DHBT soruları ve KPSS DHBT cevaplarına haberimizin içeriğindeki link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

ÖSYM’nin KPSS sınavlarındaki son oturumu bugün tamamlandı. KPSS Lisans, ÖABT, Ön Lisans, Ortaöğretim sınavları ardından son olarak KPSS DHBT de uygulandı. Adaylar bugün KPSS DHBT soruları ve cevapları hakkında araştırmada bulunuyor. ÖSYM’nin sitesi anlık olarak takip ediliyor. Peki KPSS DHBT soru ve cevap kitapçığı ne zaman yayımlanacak?

2022 KPSS DHBT Soruları ve Cevapları Yayımlandı: Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

2022 KPSS DHBT SINAVI TAMAMLANDI!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2022 KPSS sınav takvimi doğrultusunda; KPSS DHBT, 27 Kasım 2022 Pazar günü  gerçekleştirildi.

KPSS DHBT, 27 Kasım 2022 tarihinde saat 10.15’te başladı. DHBT-1 ve DHBT-2 kapsamında toplam 40 soru soruldu ve adaylara cevaplamaları için 60 dakika süre verildi.

2022-KPSS DİN HİZMETLERİ ALAN BİLGİSİ (DHBT) SORULARI VE CEVAPLARI YAYIMLANDI 

27 Kasım 2022 tarihinde uygulanan 2022 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavının (DHBT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için %10’u) aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecektir. Temel Soru Kitapçığı görüntüleme süreci 07 Aralık 2022 tarihi saat 23.59’a kadar erişim sağlayabilecekler.

KPSS DGBT SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2022 KPSS DHBT Soruları ve Cevapları Yayımlandı: Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS DHBT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yayınlanan 2022 sınav takvimine göre KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) sonuçları, 16 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu