2022-Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 4 Aralık’ta uygulanacak olan Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı’na (2022-Arabuluculuk) katılacak adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından sınav yerleri açıklanan Arabuluculuk sınavı ile ilgili detaylar adaylar tarafından merak ediliyor. Peki 2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte merak edilenler..

2022-Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

ARABULUCULUK SINAV YERLERİ AÇIKLANDI!

04 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak olan Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı’na (2022-Arabuluculuk) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

ARABULUCULUK SINAVI GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN!

ÖSYM, ADAYLARI UYARDI

2022-Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

10.15’te başlayacak 2022-Arabuluculuk Sınavı için adayların saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı belirtildi.

ARABULUCULUK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecen 2022 Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı 04 Aralık 2022 Pazar günü saat 10.15’te tek oturum halinde yapılacak. Sınav Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul (Anadolu/Avrupa), İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van illerinde yapılacak ve 90 dakika sürecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu